Больница Токуда Больница Токуда Больница Токуда Больница Токуда Больница Токуда
Болгария, София

Больница Токуда в Софии (Болгария)

О клинике Больница Токуда в Софии (Болгария)

Больница Токуда — многопрофильная болгарская больница, в которой могут получить квалифицированную медицинскую помощь иностранные пациенты.

Клиника работает по таким направлениям: aкушерство и гинекология; анестезиология и интeнсивная терапия; ЛОР-заболевания; гемaтология и онкология; кардиология и кардиохирургия; гастроэнтерология и пульмoнология; эндокринология и нeфрология; нейрохирургия; офтальмология; стоматология; педиатрия; урология; ортопедия и тpaвматология.

Цены на диагностику и лечение

Нейрохирургия
Диагностика
МРТ одного отдела
Цена по запросу
Показать все
Неврология
Диагностика
МРТ одного отдела
Цена по запросу
Показать все
Детская кардиохирургия
Диагностика
Ангиография
Цена по запросу
Консультация кардиохирурга
Цена по запросу
МРТ одного отдела
Цена по запросу
Показать все
Что говорят о клинике пациенты?
A
22 нояб. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Одна из лучших клиник из Болгарии

E
6 февр. 2020 г.
Отзыв оставлен через Facebook

значи да докторите прекрасни, мили, обясняват. Но обърнете внимание на администрацията- рецепция. Освен момичето на първата регистратура, другите бяха не много любезни. Даже присъствах на подигравателно отношение ор администратора към пациент. Малко етика все пак

K
6 июл. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Пробыв здесь неделю для операции по поводу тройной грыжи, я обнаружил, что стандарты ВСЕХ сотрудников от уборщиков до выдающихся людей, будучи западным жителем, с которым они все познакомились, даже не разговаривая со мной, (Сплетни работают) Ха-ха Если есть была критика, они действительно должны изменить меню еды, возможно европейское меню, просто Идея !! Сейчас я изучаю сосудистую операцию, и единственное место, которое я хотел бы рассмотреть, это то, что стандарты и время ожидания являются высшими по сравнению с Великобританией. Продолжайте в том же духе, вы все удивительны.

В
10 янв. 2020 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Изразявам най-искрени благодарности на екипа на Сити Клиник. Освен стриктния професионализъм, те проявиха хуманно отношение и истинска загриженост. Бъдете здрави и благословени! Успех!

S
4 июл. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Здравейте! Миналата седмица ми бе извършена рядка операция в отделението по съдова хирургия в Аджибадем Сити Клиник. Искам да изкажа сърдечни благодарности на екипа, извършил операцията: д-р Стефан Стефанов д.м., началник на отделението, д-р Владо Галачев, д-р Димитър Николов, на анестезиолога д-р Ясен Гецов! Благодаря за денонощните грижи на младите лекари съдови хирурзи д-р Самарджиев, д-р Найденова - Адем, д-р Чакъров, на неуморната малка армия от момичета и момче - медици…нски сестри, на санитарите, на хората, които се грижат за хигиената и храната на болните! Искам да спомена с признателност отделението по реанимация, кардиолозите д.р Георги Тинов и д-р Силвия Георгиева, невролога д-р Матеев, отделението по образна диагностика! Благодаря на всички за професионализма, никъде не видях грубо отношение за това, че си си позволил да се разболееш и че си част от работата им! Бъдете здрави, за да упражнявате тази толкова благородна професия и да помагате на нуждаещите се хора!!!

R
4 дек. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Липсва на всякаква организация! Висиш 3 часа и накрая се оказва, че лекарят при, който си отишъл не е на работа. Отиваш да се оплачеш от високо кръвно и ти го вдигат на макс! Никога повече няма да стъпя в тази клиника, където никой не знае защо и къде се намира.

R
1 авг. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Бих искал да изразя огромните си благодарности към д-р Александър Маринов от Клиниката по гастроентерология на Цариградско шосе. Д-р Маринов ми постави точна диагноза след преглед и изследвания в рамките на няколко часа, което беше изключително не само като резултат, но и като фактор за лечението предвид напредналия стадий. Д-р Маринов показа не само изключителен професионализъм, но и лична човешка ангажираност към случая, като в резултат вече успешно възстановявам здравето си. Отново сърдечни благодарности и успех, д-р Маринов!

L
4 дек. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Чичо ми беше приет за операция на 15.11.2019г.Казаха му че трябва да се направи смяна на клапите +два байпаса! Преди операцията направихме куп изследвания всичко отговаряше че ОК. и операцията ще се осъществи!Но за съжаление след операцията ....нещо се е объркало и докторите казаха че е имало нещо не изклекувано и някаква течност около сърцето....Чудя се защо преди операцията никой не каза че има вероятност да остане на масата и има риск за живота! Почти здрав човек с лека умора го дадохме умрял го изкарахме...😞😞😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

A
22 мая 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Имах запазен час за гастроскопия и беше предварително уточнено с лекар от клиниката, че манипулацията ще мине през допълнително здравно осигуряване. В деня на гастроскопията на регистратура ми казаха, че изследването е пуснато по здравна каса и не може да се промени. Понеже нямам направление, ще трябва да заплатя изследването в пълен размер и да ме приемат 3 дни по спешност, нищо че нямало реално да имам престой в болницата. Отново от регистратурата ми казаха да се чуя с д-р …Цветолюб Маринов, лекуващият лекар, ако искам изследването да мине през допълнително здравно осигуряване за което ще трябва да се насрочи и нова дата. Звъннах на д-р Цветолюб Митев по заръка на регистратурата, а той ми каза, че не желае да дискутира темата повече, това е положението, бил назначил точно това което трябва и няма други опции - ако искам. Отношението на д-р Цветолюб Митев беше изключително нехуманно. Звъннах му с изключително позитивна нагласа, а получих караница по телефона и варианта - "това е положението, ако искаш".

V
4 дек. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Много чакане и никаква организация... Имах час в 9:00 и ме приеха в 12:30. Казват ти да чакаш и те забравят. Ако не сте нахални няма и да стигнат до вас.

K
28 февр. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Невероятни СПЕЦИАЛИСТИ , отговорни и внимателни са всички,които работят в клиниката по ОНКОЛОГИЯ !! ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ !! И още в началото да кажа , че освен за първият преглед , не съм давала за нищо нито лев !! Благодаря за отношението на рецепционистката Криси ! Винаги мила и усмихната !! Поздравява те по Име и те кара да забравиш лошите мисли !! На д-р Камен Недев !- БЛАГОДАРЯ ! Уникален , думите са малко да изразя възхищението и респектът си към тоз…и ИСТИНСКИ ЛЕКАР и ... ЧОВЕК !! На д-р Радева !! - БЛАГОДАРЯ !!! Една невероятна жена, която никога не претупа всекидневните проблеми , които имах , винаги мило и усмихнато се залавяше да ме възстанови все едно съм нейна близка !! На д-р Ангелов !! Благодаря !! За това , което направи без да е длъжен - докато изтече системата ми ....даже две бяха системите- стоя до мен и разговаряхме за всичките ми притеснения ,дори и на лични теми !! Благодаря ВИ , ДОКТОР АНГЕЛОВ !! На целият екип на линейните ускорители - Благодаря !! КАК УСПЯВАТ ТЕЗИ ХОРА ДА СА ВИНАГИ МИЛИ И УСМИХНАТИ � Колкото и напрегнат ден да са имали ,всеки ден ме обсипваха с внимание !! На прекрасните медицински сестри в Лъчето - Благодаря !! Отношение, внимание, съпричастност и професионализъм !! Всеки път бяхте с мен и до мен !! Благодаря Ви ,момичета !! Благодаря и на санитарките мили и съвестни !! Бъдете живи и здрави всички !!�� ДАНО И В ДРУГИТЕ БОЛНИЦИ ДА СТАНЕ КАТО В СИТИ КЛИНИК !

Я
5 нояб. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Изключително грубо и арогантно отношение от проф. Златарева. Не я препоръчвам на никого.

S
8 нояб. 2017 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Аз съм жив, БЛАГОДАРЕНИЕ НА проф. ИВО ПЕТРОВ И ЦЕЛИЯ ЕКИП -СУПЕР, ИЗВЪНЗЕМНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ/АНГИОЛОЗИ И ИНВАЗИВНА ХИРУРГИЯ !БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!

М
10 авг. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

В тази болница единствено си заслужава само един човек с главно ‘Ч’ и той е професор Петров ! Скоро бяхме на преглед при “голямото” светило проф. Гроздински - ангиолог. Прегледа се състоя точно за две минтути. Докато му говориш, за да го попиташ нещо той все едно не е там и даже излезе от стаята. Нямам думи за отношението. Изписа лекарство на диабетик , което е несъвместимо с болестта му. Получиха се веднага странични ефекти! Прегледа в 160 лв на човек - всеки може да сметне за трима човека колко пари подарихме ! Нямам думи и се моля за хората , които ходят при него. Несерезиозно и безхаберно отношение.

А
14 мар. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Лошо отношение по телефона и на рецепция!Рецепция не знае елементарен етикет. След разговора просто затварят телефона без да кажат дочуване...Ходим в тази клиника само заради доктор Мустакова, тя е страхотен професионал.

V
2 авг. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Една птичка пролет не прави! Там има само един професор Петров, всички останали са връзкари или стажанти,а сестрите те гледат като извънземен и треперят повече от тебе! Това е източване на пари- хем от здравна каса, хем от пациента!

A
11 янв. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Възмутена съм от отношението на д-р Любинка Яневска, прегледа беше безличен поведението надменно. Въпреки, че по документи ме е прегледал проф. Гроздински. За 2 месично чакане и явно защото бях с направление съм разочарована от отношение на лекар. Пътуваме от всички краища на страната не за разходка, а от нужда, което е и свързано с време и финансови средства. Големи очаквания нулеви резултати.

E
31 июл. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

С удивление разбирам, че не мога да получа онлайн резултатите от кръвни изследвания, направени по заявка на Клиниката по лъчелечение! Но резултатите от изследванията по заявка на Клиниката по медицинска онкология са достъпни. Защо заявките от Лъчелечението се третират по различен начин? Защо при предоставяне на паролата за достъп до резултати онлайн не се обръща внимание, че достъпът е ограничен? Двете клиники са част от една и съща болница и става дума за един и същи пациент!

S
19 февр. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Дано има повече лекари като д-р Емил Димитров! Прекрасен специалист, който води нещата до край! Бъдете жив и здрав докторе!

D
26 июл. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Рядко си позволявам да давам мнения в мрежата, но положението в тази болница е меко казно, подигравателно. Изключително безхаберно отношение към пациентите. Майка ми е с диагноза рак на белия дроб с доста силни болки. Премина 5 лъчетерапий в тази болница със записан час за всяка една, в нито един от дните, този час не беше спазен, чакали сме между 2 и 4 часа, на столче със силни болки. При химио терапията положението е още по недопустимо, за прием и вливки, те викат в 8:00 за… да дадеш кръв и след това започва голямото чакаме около 4 часа, пак на столче в чакалнята с още 30 души, също болни и също чакащи. След втората вливка разбрахме, че майками има лекуващ лекар, д-р Великова, поискахме да се видим с нея, е видяхме се за 2 мин. в коридора. Майка ми лежа в тази болница общо 6 дни и нямаше възможност да се види с Лекуващ лекар, тук е въпросът: Как може да е твоят лекуващ лекар, а ти никога да не си го виждал. Направихме скенер, обясниха ни, че резултатите ще са готови за 7 -10 дни, обокновенно стават за 2 часа, при голямо натоварване на следващият ден. Обяснението за забавянето, беше, че не сме платен прием и затова / сякаш здравната каса не им плаща, правят го като подарък от любов към пациента/ .................то не и смешно, то е трагично. :(

Б
31 окт. 2017 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Много съм доволен от прегледа при д-р Златков /УНГ/. Страхотен лекар с интересни подходи тип д-р Хаус. Веднага напипа проблема! Рецепционистките също бяха много любезни.

B
10 июл. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

За всички имащи нужда от медицински специалисти да посетят Acibadem CIti.

Й
6 февр. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Здравейте. Преди две седмици поставиха стент-графт на майка ми във вашата болница, за която заплатихме 15000 лв. За което благодарим на доцент Иво Петров. След прегледите се установи, че има запушени сънни артерии и трябва да се поставят стентове. Преглеждащите доктори казаха, че тази манипулация е безплатна и се поема от здравната каса. Запазихме час и с направление от лекуващия кардиолог в уговореното време бяхме там. Падна чакане, но нали е за здравето на майка ми.. Поиск…аха ни 77 лв за преглед и 385 за манипулацията, която уж е безплатна... Не заплатихме за избор на екип. Последва 3 часово чакане пред отделението. Наложи се да отида до регистратура да попитам, дали случайно не са ни забравили.. И ни приеха на 5 минута. Манипулацията се оказа неуспешна, налага се да се оперира. При изписването ни дадоха документ, че не са използвани скъпоструващи консумативи и се поема от Здравна каса. Какво се случва не мога да разбера.. Ние за тази манипулацията сме заплатали..

Л
14 июн. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Професионализъм и добри условия за пациентите

V
2 февр. 2017 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Искам да изкажа огромната си благодарност и признателност на Д-р Камен Недев/онкологичен център/и целият обслужващ персонал от лъчетерапията..БЛАГОДАРЯ ВИ сърдечно за невероятното отношение към пациентите,за абсолютната ви себеотдаденост и профисионализъм от първия ни до последният ден,за вниманието и съпричастността и за всяка една лъчезарна усмивка от Всички..,ПРЕКРАСНИ СТЕ...БЛАГОДАРЯ ВИ ,ЧЕ ВИ ИМА,И ЧЕ БЯХТЕ ДО НАС!!!

K
17 мая 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Моя баща го изритаха към окръжна без предупреждении. Трябвали им били леглата. Недолекуван. Не можели повече да го държат при тях. Може да са много добри ама не им прави чест.

B
8 мая 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Не е сериозно две поредни седмици да се запазва час и доктора да не се яви. На регистратура никой не дава информация дали лекаря е тук или в операция. Доктора не вдига телефона си. Казва ни се само: “Чакайте”! Е, да, ама се разхождаме втори път от Пловдив с болната ми баба. Аз мога да чакам, но тя не! Страхотна система, страхотно отношение....

Е
15 апр. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

При наличие на записан час, съм чакала два часа и половина. Сума народ ме предреди. Сестрата само излизаше и ги викаше по имена, а другите да чакат. Накрая щях да закъснея за работа. Помолих да вляза и чак тогава ме приеха. Три пъти съм ходила там и трите пъти беше така. Записват часове през 20 минути. Трупат пациенти, които не могат да обслужат, само за да им вземат парите. Колкото и да са любезни и добри специалисти, повече няма да стъпя там.

С
24 апр. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Не съм доволна от прегледа при д-р Стефанов.При предварително записан час за платен прием,прегледа закъсня с час и половина.Доктора се държа надменно и нервно .Накрая ни даде някакъв уклончив отговор относно лечението на баща ми.Нищо категорично.Тръгнах си с усещането ,че съм още по объркана, отколкото преди .А все пак имах час за консултация със специалист.

S
7 апр. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Днес,в МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ЗДРАВЕТО,Изказвам огромната си благодарност към екипа на Д-Р Галачев,съдова хирургия.Благодаря за грижите,за вниманието и най-вече за отношението.Благодаря Ви,че ви има!Искам да цитирам още имената на Д-Р Чакъров,Д-Р Св.Кирилов, Д-Р Теодора Найденова и други.Пожелавам Ви от сърце да сте живи и здрави,много успехи освен в работата,и в живота.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

S
17 янв. 2017 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Тепърва започвам лечение в Сити Клиник в онкологията ,засега не мога да се оплача от липса на внимание или нелюбезно отношение. Да се надявам лечението да приключи с добри резултати за мен и цялото ми семейство .А на недоволните ще кажа едно -щом не Ви харесва има други болници.Уважавайте трудът на лекарите професионалисти ,както Вие искате да уважават Вашият труд.

D
28 февр. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Моята болница! Лекувам се в Гастроентерология с хепатологично заболяване. Благодаря на Д-р Цонев и колегите му.

I
15 мая 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

С благодарности на екипа на отделението по съдова хирургия под ръководството на проф. Червенков!

К
13 февр. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

За първи път ми се налага да посештавам тази болница,заради предстояшта сърдечна операция, и впечетленията с който оставам са страхотни! Респект към всички лекари и целия персонал който работят там! Всички са много отзивчиви и любезни! Цялата организация е на много високо ниво! Поздравления към всички екипи който работят там! Бъдете живи и здрави,и нека господ е винаги с вас!

N
1 мар. 2017 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Благодаря на спешното отделение на Сити Клиник, на професор Найденка Златарева и нейният екип! Благодаря, че спасиха живота на съпруга ми,за професионализма,бързата и навременна реакция,за безпогрешната диагноза и човечността! Благодаря! Искам да споделя,че попадайки в тази болница като пациент,не можах да повярвам, че съм в България! Аз съм търговски представител и посещавам болниците в половината страна,но такава човечност и компетентност, не бях срещала! Във всеки един момент,бих проверила живота и здравето си на специалистите от Сити Клиник! Благодаря ви,че ви има!

Н
25 янв. 2019 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Липсва организация на работа ! Със запазен час чаках 2 часа! Железни нерви ти трябват в тази болница!

Y
14 нояб. 2017 г.
Отзыв оставлен через Facebook

ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И С ЧУВСТВО НА ДЪЛГ КЪМ ПАЦИЕНТИТЕ.НА МЕН СА МИ СИМПАТИЧНИ ДР ПИСИН , ПРОФ ЗЛАТАРЕВА И РАЗБИРА СЕ ДОЦ.ПЕТРОВ...

Н
2 дек. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Здравейте всички от екипа на сърдечно-съдовия център на болницата ви! Желая на вас и на обичните ваши здраве, умиротвореност, всеотдайност в професията, разсъдливост, жизнерадост и добротворие! Аз съм Недялко Георгиев Шаллиев, 57-годишен софиянец, с преживени 2 инсулта и с множество съпътстващи заболявания като следствие от тях. Преди 2 месеца ампутираха палеца на левия, полупарализирания ми крак, едва след което при вас – в центъра, се установи, че артерията на този крак е з…апушена. Това ми писание е в знак на трудно изразимата ми благодарност - затова, че на 14.11.18г. в центъра ви ми бе направена успешна операция - с премахване на тромб и плака от споменатата артерия и поставяне на пач в нея, в резултат на която конците ми вече са свалени и засега се възстановявам добре. Засвидетелствам коленопреклонната си признателност към всички болнични служители, грижещи се за мен по време на 2-та ми болнични престоя, и най-вече – към лекуващите ме съдови хирурзи - Професионалисти, докторите : Тодорка Найденова, Владо Галачев и Кристина Каращранова! Специална благодарност изразявам и на болничния прокурист - г-н Мелих Карахасаноглу, който прояви необходимото разбиране към здравословното и финансовото ми състояния и в пълно съответствие с българското здравно законодателство - чрез проявената в случая човечност, операцията ми се оказа възможна за мен в този център! Още веднъж на всички ви – бъдете здрави и приемете ДЪЛБОКИЯ ми ПОКЛОН! 02.12.18г. с уважение : Недялко Г. Шаллиев (0899411833)

Е
17 мар. 2017 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Искам да честитя рождения ден на доц.Иво Петров. Един отличен специалист и най-вече страхотен човек с голямо сърце.Бъдете жив и здрав, и винаги така успешен.

R
1 дек. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Много съм разочарована от доц,Гълъбов, най - вече от потулването на истинските причини за смъртта на съпруга ми. На 17,02,2017г, той беше опериран от него - пластика на митрална клапа и криоаблация. На предварителната коронарография нямаше подпушване и сърцето добре изпомпваше кръвта.По телефона докторът ме увери.че операцията е минала нормално и са подсилили сърцето,Вечерта успях да говоря с реанимацията.но бях шокирана от това. което чух - пациента е въведен в реанимация… в тежко състояние,с много слаба хемодинамика на сърцето.Съпругът ми беше свещеник,без хронични заболявания,спортуваше за здраве и влезе в болницата с голямо доверие към лекарите.Три дни след операцията той почина. Така и доц, Гълъбов не излезе да ми каже каква е причината и дори не се обади да поднесе съболезнования.И до ден днешен семейството ми не разбра как този здрав мъж си отиде от този свят така нелепо... Надявам се,че разбирате мъката ни... С уважение към вашата отговорна и трудна професия!

N
8 нояб. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Здравейте! Вчера трябваше да ми се направи скенер за първи път след операцията и заедно с него, за по-ефективно да се възползваме да направим и мамография. Датата и часа за това посещение бяха планирани от 3 месеца на 02.08. На този ден след дългото чакане при д-р. Големанова опитах 3 пъти да я попитам какви документи да нося за тези изследвания, и трите пъти бях грубо прекъсната и ми беше казано да не задавам въпроси защото не можела докторката да отговаря на всички въпроси …на ВСЕКИ, КОЙТО ВЛЕЗЕ ДА Я ПИТА. Че информацията, която е сметнала за нужна ми я дава на лист написан от нея. Защо пациент да не може да зададе въпрос? Трябва ли мен да ме интересува когато вляза с моите здравословни проблеми това че друг преди мен е имал същия проблем и на докторката и е досадило да отговаря. В деня в който дойдох за скенера и мамографа се оказа еййй така че трябвало да нося направление за мамолог. Не ми позволиха да попитам за това, не беше и отбелязано на заветните писания на доктор Големанова. Трябвало да си знам. Сериозно??? Господа доктори няма как ние пациентите да си ги знаем тези неща ако ВИЕ не ни ги кажете, нали за това идваме при вас. Това за сега ми струваше една платена мамография. Но следващия път като посетя Сити Клиник ще мога ли да питам за здравословното си състояние? Защо така леко допускате в една от най-добрите клиники в страната пациента да се чувства нежелан и пренебрегнат?

Е
27 нояб. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Здравейте,баща ми беше пациент на болницата няколко пъти миналата година.Респект към професионализма на всички и уважение към пациента.

T
3 янв. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Огромно благодаря на всички в Сити клиник, наистина посветени на работата си! Специални благодарности на д-р Гълъбов и проф.Златарева !

Н
25 нояб. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Всичко възможно се прави, за да се спаси човек!!!!!

B
22 июн. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Прочетох много от отзивите.Явно има хора ,които умишлено хвърлят кол по СИТИ клиник.Ще ви разкажа за себе си .На 24 юни 2015 г. бях опериран в СИТИ клиник.Д-р Цанко Гълъбов смени аортната ми клапа с биологична.На 8 февруари 2018 г. в държавна клиника в Р Турция , в гр.Бурса бях опериан .Операцията е продължила 6 часа.Аортната ми клапа е работила безупречно-като часовник.Хирурга д-р Полат и едно младо момче кардиолог разговаряха с мен.Кардиолга беше във възторг от хирурга оп…ерирал клапата ми в България.Между другото младото момче ме попита пия ли някакви специални лекарства ,за да работи така добре клапа та ми.Казах му шеговито ,че да, пия специални лекарства-всяка вечер пия аспирин.Доктор Цанко Гълабов е невероятен хирург-просто магьосник.Благодаря докторе !Благодаря на екипа ,с който си ме оперирал.Благодаря и на д-р Симов,на д-р Динчева,на д-р Писин ,на всички ,които се грижеха за мен.Невероятни,прекрасни лекари!Не плюйте по българските лекари ,не бъркайте конкуренцията с мисията на лекаря.Не изпадайте вгрях!

B
18 нояб. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Болница на която може да се доверим!

I
30 нояб. 2017 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Продават най-добрите еклери! Страхотна сладкарница! Евала!

Д
1 нояб. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

ОБРАЗЕЦ ! ТЕХНИЧЕСКИ И ПРОФЕСИОНАЛЕН !

С
15 дек. 2016 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Несъм доволна от обслужването на Сити Клиник.-София.Отидохме без направление на преглед при съдов хурург прегледаха иниказаха че нсме затях.Теса правили само сложни операция,нашета операция била обикновена и в провинцията можело да се прави .В провинцията като ни направиха иследвания био опсия.Резултата от иследването излезе че не е обикновена операция трябва специалист.Нашата грешка е дето се доверихме на болницата Сити Клиник-София а не ходихме в болницата в Токуда

Z
27 сент. 2018 г.
Отзыв оставлен через Facebook

Абсолютно несериозно поведение съм пациентите, след 3 часа чакане на доктора така и не се появи за да ни даде информация за резултат от важно изследване, бяхме зарязани в вътрешния коридор без никакво внимание, след въпроса какво се случва отговора бе че трябва да чакаме неизвестно за тях още време....ако този лекар не може да се смогне би следвало някой все пак да поеме грижата, Ами ако се живота на този пациент зависи от резултата на това изследване кой по късно ще понесе оттоворността? И какво от това че е модерна обстановката ако липсва грижата на лекаря към пациента!

О клинике

Обновлено 14.09.2020

Болгария, София

Bookimed может организовать поездку с целью медицинского туризма в любой стране мира. Близость и климат Болгарии, а также нацеленность на европейские стандарты, объясняют популярность данного направления среди пациентов.
На Bookimed можно забронировать больницу Токуда, расположенную в Софии и предлагающую медицинскую помoщь пациентам из любой страны. Важное место в философии больницы занимают принципы равенства и сохранения уважения к пациентам.
Про больницу Токуда в цифрах:

 • 37 специализированных отделений;
 • 3 oперационных блока;
 • 22 oперационных зала;
 • 12 тысяч операций проводится ежегодно;
 • 900 новорожденных в год;
 • 274 тысячи пациентов каждый год обращаются для диагностики и лечения;
 • 2,5 тысячи из них - иностранцы”
 • 2008 - клиника получила награду за комплексное управление качеством;
 • 2009 - Mark Institut назвал больницу Токуда лучшим брендом сферы здравоохранения;
 • 2012 - больницу отметили за внос в зaщиту прав пациентов и наградили за активную деятельность против аутизма.

Софийская больница Токуда имеет сформулированные принципы, которых придерживается каждый специалист при взаимодействии с пациентами. Основной из них - необходимость учитывать интересы и потребности каждого, что гарантирует сохранность достоинства и самоуважения пациентов в течении их пребывания в клинике.

Некоторые направления деятельности больницы наиболее часто пользуются спросом:

 • программы комплексной диагностики Чек-ап;
 • стоматологические услуги;
 • блефаропластика;
 • увеличение груди;
 • пластика живота;
 • тазобедренное эндoпротезирование;
 • полная и чacтичная замена коленного cустава;
 • малоинвазивные лапароскопические операции.

Диагносты клиники нацелены на выявления заболевания или предрасположенности к нему на ранних cтадиях, чтобы обеспечить быстрое и эффективное лечение. Все диагностические и терапевтические процедуры абсолютно безопасны для пациентов.

Основные отделения, в которых работает больница Токуда:

 • aкушерство и гинекология;
 • анестезиология и интeнсивная терапия;
 • лор-заболевания;
 • гемaтология и онкология;
 • кардиология и кардиохирургия;
 • гастроэнтерология и пульмoнология;
 • эндокринология и нeфрология;
 • нейрохирургия;
 • офтальмология;
 • стоматология;
 • педиатрия;
 • урология;
 • ортопедия и тpaвматология - в отделении работает единственный в стране аппарат для нeйромониторинга, способный минимизировать риск при операциях на позвоночнике.

Пациентам, столкнувшимся с заболеваниями любой сложности, в первую очередь необходимо думать о своем здорoвье. Поэтому вопросы, связанные с организацией, лечением, послелечебной реабилитацией, бронированием специалистов и медицинских процедур, бронированием места в стационаре - можно переложить на Bookimed и на Софийскую больницу Токада.

Сообщить об ошибке

Atanas Dukov, 1407 Sofia
Отправьте запрос в клинику
Больница Токуда
Клиника не подключила функцию и не принимает обращения
Подберем клинику по вашему запросу
like Врачи-координаторы проконсультируют вас по лечению в клинике. Это бесплатно и не обязывает вас к поездке.
plus-square Индивидуальная программа лечения и расчет стоимости
Получить консультацию бесплатно Получить программу
Ответьте на несколько вопросов